CHOKOLADEKURSER

Fra midten af september starter efterårets chokoladekurser og smagsaftner, men I kan allerede nu ringe og booke jer ind. Find ud af hvordan, hvor og hvor mange gulddukater I skal af med, længere nede på siden. I kan f.eks. vælge imellem

 
CHOKOLADE OG CHAMPAGNE
DEN POKKERS TEMPERERING 
chokoladesmagning, sømandshistorier og portvin

KURSUSBESKRIVELSER

chokolade og champagne

Chokolade er godt, champagne er godt, så hvorfor ikke kombinerer de to ting? På dette firetimers kursus, vil I sammen to-og-to lære om temperering, fyld, do's 'n don'ts mm. Chokolatien har lavet forarbejdet, så I skal bare nyde det sjove ved chokoladearbejdet og boblerne i glasset.I får jeres støbte chokolader med hjem ca. 10 stk.

Pris: 450,- kr./søulk 
Datoer tilgår snarest.
4-6 deltagere

den pokkers temperering!

Dette arrangement henvender sig til dig, som ønsker at gå dybere i detaljen med chokoladetempereringens forunderlige og til tider drilske verden. Vi tempererer fra bunden, gennemgår støbeteknikker, rører ganacher og chokolatieen vil fortælle om alle processerne undervejs, fra bønne til kaffebordet. Varighed ca. 5 timer. 

Der bliver stillet drikkevarer til rådighed, og I får jeres egne støbninger med hjem.

(I november forventer vi at afholde særligt julekusus). 

Pris: 650,- kr./boltværksmatros. 
Datoer tilgår snarest.
3-6 deltagere 
(ved over 3 deltagere arbejder man sammen med en anden, da vi pt. kun har tre arbejdsstationer.)




chokoladesmagning,
sømandshistorier og portvin

Vi arbejder stadig lidt på konceptet omkring denne. Vi forventer dog, at det bliver et oplæg eller en fortælling om chokoladen og den historie, krydret med smagsprøver af chokolade, sømandssnak og portvin....

Forventet varighed ca 1,5 time
Pris: 250,- kr./landkrabbe

Der er mulighed for at chokolatien kommer til jer. Kørselstilæg kan forekomme.

max antaldeltager: uvist

VIL DU BOOKE JERES ARRANGEMENT ALLEREDE NU?

RING PÅ +45 29250357 FOR BOOKNING