LIDT OM VESTOM

Stifter

Vestom er en nystartet enkeltmandsvirksomhed, inden for chokoladestøberi, beliggende tæt på Lyngvig Fyr helt ud til Vesterhavet. Virksomheden blev oprettet i oktober 2021 af mig; Anne Elvira Enkelund. Min vision er at skabe søde, stærke, overraskende og humoristiske smagsoplevelser gennem chokolade.

Jeg har tilbragt 19 år af mit arbejdsliv i Søværnet og størstedelen af dem på havet. Med en kombination af sømandsliv og Vesterhavet, ønsker jeg at udtrykke glæden ved smagen af chokolade, og dens mange muligheder, og dele det med resten af verden, og de der kigger forbi.
I juni 2022, valgte jeg at gå i land og prøve at gøre Vestom til min fuldtidsbeskæftigelse - jeg håber naturligvis, at det lykkedes.

Når jeg beskriver noget omkring Vestom, enten her på siden, på Facebook, Instagram eller til de mennesker jeg møder på min vej, benævner jeg altid Vestom som ”vi” (med undtagelse af denne side). Dette gør jeg, da jeg mener, at man aldrig er alene om succes (kun om fiasko). Jeg bliver støttet af mit netværk, privat som professionelt, og mange bidrager med input, ideer, inspiration, sparring og smagsløg.

Tak for opbakningen! <3


Chokoladen

Interessen for chokolade som råvare er forholdsvis ny for mig. Jeg finder den enormt interessant, hvordan chokolade arbejder som materiale, og jeg bliver hele tiden klogere, og forsøger at afprøve mine idéer, og det lader til, at chokolade kan blive ved med at overraske mig positivt. Det er en spændende rejse og i april 2022 færdiggjorde jeg chokolatieruddannelsen, som bidrager til at vil give mig en endnu større viden, jeg kan anvende i udviklingen af Vestom.

Vestom anvender det belgiske Callebaut. Det er en utrolig lækker chokolade uden tilsætninger af f.eks. kokusolie, solsikkekerneolie mv. Hvorend vi gerne vil gøre alt for, at vores chokoladeprodukter er økologiske og bæredygtige, kan det ikke altid lade sige gøre. Dette skyldes flere ting, men vi har altid de to elementer in mente under hele processen.


Kærlighed til kloden

Jeg er meget bevidst om, hvor jeg kan forbedre arbejdsprocesser, minimere aftrykket på klimaet og gøre produktion og produkt så bæredygtigt som muligt.
F.eks. leverer vi varer til forhandlere i el-bil, og vi minimerer chokoladespildet ved at sælge andensorteringschokolader direkte fra støberiet. (Hold evt. øje med Vestom Facebook-side, hvis det kunne hae din interesse).
Det vi kigger på i øjeblikket er mere bæredygtigt emballage til f.eks. gaveæsker og anden indpakning.

Sidder du inde med idéer til, hvordan man kan skåne miljøet, må du meget gerne dele din viden med os - vi vil rigtig gerne hele tiden udvikle os i en postiv retning


Algerner

OBS! Alle vores chokoladeprodukter indeholder spor af nødder, og det vil fremgå af beskrivelsen, hvis nogle af chokoladerne indeholder alkohol.


KONTAKT

Har du sprøgsmål ti vors produkter eller nysgerrig efter mere, skal du endelig bare ringe eller skrive.

VESTOM
+45 2925 0357
info@vestom.dk

Aliquam in

Integer ac vehicula eros, sed dictum sapien. Donec dignissim porttitor ante, sit amet placerat dui. Donec mollis vel arcu et efficitur.

Sit velit

Integer ac vehicula eros, sed dictum sapien. Donec dignissim porttitor ante, sit amet placerat dui. Donec mollis vel arcu et efficitur.