KABYSSENS CHOKOLADEMENU

gå på opdagelse i chokolader fra VESTOMs støberi. I øjeblikket laver vi blandt andet:

  • fyldte chokolader i æsker med 4, 9 eller 12 stk i naturfarvet papæske med pangfarvede bånd.
  • chokoladebarer i poser med 2 stk.
  • pålægschokolade - lækre tykke pålægsplader pakkes i gennemsigtige poser.

Alle chokoladeprodukterne er håndlavede

FYLDTE CHOKOLADER

VESTERHAVSDIAMANTER

Mørk chokolade med fyld af ravfarvet havsaltskaramel.


Vesterhavsdiamanten symboliserer alt det smukke ved Vesterhavets natur. Derfor har vi fyldt den mørke chokolade med ravfarvet karamel og tilsat det havsalt. En klar favorit!

BLINDE PASSAGERER

Hjemmelavet italiensk giandujakonfekt rørt på ristede hasselnødder og tørret abrikos. Dybbet i frugtig Ruby-chokolade og toppet med mørk chokoladedrys.

MEGET HØJ MUMS-VÆRD OG KAN VIRKE VANEDANNENDE!


SYDVEST

Hvid chokolade med passionsfrugtganache lavet på passionsfrugtpuré, vanilje og lækker cremet hvid chokolade.

Når du om vinteren kigger ud over Vesterhavet ved solnedgang, kigger du i retningen sydvest og mod farvespillet af gul, orange og rød. Det er en smuk oplevelse, som vi ønsker at bringe videre til dig. 

NATRONDERING

Kaffe, kaffe, kaffe... To-delt fyld af kaffekaramel øverst og kaffeganache nederst rørt på mørk chokolade.


Der er altid nogen der er vågen ombord på skibet. Om natten er der dem der har brovagt og maskinvagt, bageren er typisk i gang i kabyssen og vagtassistenten går sin natrondering, hvor han sikre at alt er orlogsmæssigt korrekt udhalet. Men det kræver indimellem sin mand, så han har brug for kaffe....

MATROS

Hvid chokoladehalvkugle med fyld af delikat lakridskaramel.

Betydningen af "matros" er forskellige fra den civile flåde og Søværnets flåde - men fælles er nok, at de begge kan være blege og halvrunde og noget lakrids ;)

KIRSEBÆRKULING

Mørk chokolade med himmelsk fyld af amarenokirsebærmarcipan.


Kuling er en beskrivelse for en vindtilstand, og ved Vesterhavet har vi masser af det. Når du er til søs kan du genkende kulingen ved at den danner hvidt skum fra brydende bølger føres i striber i vindens retning. Vindstyrken er 28-33 knob. Spis lidt kirsebær til, så føles det ikke så slemt.




NAO (Navigationsofficer)

Nuttede hjerter med fyld af rabarber-hindbærganache rørt på Ruby-chokolade og et kindkys af vanilje.

Chocolatieen er i gang med at forfine opskriften og NAO'en forventes at blive sat i produktion ultimo juni 2022.

Navigationsofficeren vil gerne være skippers bedste ven, han er artig og pligtopfyldende og hans største drøm er at blive kaptajn - det synes vi, er lidt sødt.

HALVTOGTSSEJLER

Mørk chokolade med fyld af solbærganache måske med et hint at mynte?

Chocolatieen er i ang med at forfine opskriften og halvtogtssejleren forventes at blive sat i produktion ultimo juni 2022.

På månedslange sejlture er der typsik altid en-eller-anden der skal hjem midt på turen. Det kan der være mange årsager til, men sker det nogle gange i træk, kan man pådrage sig det drillende, men velmenende, kælenavn "halvtogtssejler".

CHOKOLADEBARER

tag en vandretur i vesterhavskliterne på alle tidspunkter af døgnet, og se og mærk noget forkselligt.

KLITVANDRING, NAT

Mørk halvbitter chokolade med ristede hasselnødder og guldflager.

KLITVANDRING, SKUMRING

Lys mælkechokolade med bløde smagsfulde abrikoser og ristede mandler.

Foto på vej

KLITVANDRING, MIDDAG

Hvid fløjelschokolade med pistacenødder, masser af tørrede hindbær og et let drys af havsalt.

Foto på vej

KLITVANDRING, DAGGRY

Ruby-chokolade med laakridsknas og kulørte mini-perler.

Foto på vej

KLITVANDRING, MORGEN

Hvid karamelchokolade med pekannødder og rosiner.